Jak sdílet živé video Instagram za 24 hodin


Jak sdílet živé video Instagram za 24 hodin

Instagram vám umožňuje živě vysílat své příznivce. Je to docela podobné funkci Live na Facebooku. Když se funkce původně rozvinula, bylo to docela jednoduché, ale to fungovalo. Postupem času Instagram přidal možnost uložit živé video do kamery. Poté jste měli možnost sdílet uložené video do svého účtu. Existuje však jeden úlovek. Přestože Instagram umožňuje sdílet videa, mají časový limit. Pro živá videa neexistuje takový limit, což znamená, že mohou být docela dlouhé. Pokud se rozhodnete je uložit, nebudete mít možnost sdílet celé video. Právě proto společnost Instagram přidala možnost sdílet živé video služby Instagram po dobu 24 hodin.

Sdílejte živé video Instagram

Chcete-li sdílet živé video Instagram po dobu 24 hodin, musíte nejdříve začít žít. Vydejte se a vysílejte světu. Až budete hotovi, ukončete živý přenos. Na konečné obrazovce nyní máte možnost sdílet video. Možnost uložení je stále k dispozici, pokud chcete uložit video na roli fotoaparátu.

Klepněte na položku Sdílet a vaše video bude zpřístupněno během několika minut.

Vaše živá videa se zobrazují jako příběh v horní části vašeho videa domácí krmivo a domácí krmivo všech ostatních. Chcete-li jej znovu zobrazit, klepněte na něj. Máte také možnost jej smazat a zabránit některým vašim stoupencům, aby si je prohlíželi.


V Android 7

V Android 7

Android Spuštění aplikací v režimu Split-Screen V Android 7 Android 7.0 neměl mnoho nových funkcí, režim byl určitě jeden z větších. Režim dělené obrazovky umožňuje zobrazit dvě aplikace vedle sebe. Je to působivější na tabletu Android nebo na telefonu s výrazně velkou obrazovkou. Chcete-li vstoupit do rozděleného zobrazení obrazovky, trvá několikrát.

(Android)

Jaké jsou upozornění na používání baterie v systému Android 7.1.2

Jaké jsou upozornění na používání baterie v systému Android 7.1.2

Android 7.1.2 je na mobilních telefonech Nexus a Pixel. Je to malá aktualizace s většinou oprav chyb a jedna pozoruhodná nová funkce; Upozornění na používání baterie. Název je zvláštně vágní a naznačuje, že funkce vás upozorní, když je baterie nízká. To ve skutečnosti neplatí. Upozornění na používání baterie vám neříkají, kdy je nabíjení přístroje na určité úrovni / procentu.

(Android)