Jak vypnout upozornění Pro vzpomínky na fotografiích On iOS


Jak vypnout upozornění Pro vzpomínky na fotografiích On iOS

Facebook má ‚v tento den‘ funkci, která vám připomene, co jste zaslali ve stejný den v minulých letech. Bylo to už nějakou dobu, takže předpokládáme, že se jim to líbí. Aplikace Fotografie v aplikaci iOS má něco podobného nazývaného "Vzpomínky". K dispozici je vyhrazená karta Vzpomínky v aplikaci Fotografie. Může automaticky vytvářet vzpomínky nebo si je můžete vytvořit sami. Od verze iOS 11 se tyto vzpomínky stanou zřejmějšími. Nyní dostanete upozornění na vzpomínky, které máte pro určitý den přímo na uzamčené obrazovce. Je to pochopitelné, pokud vás tato funkce nebude vzrušovat. Pokud je tomu tak, můžete vypnout upozornění na možnost Paměti ve fotografiích.

Existují dva způsoby, jak vypnout upozornění na paměť ve fotografiích.

Vypnout upozornění na fotky

Vypnutí upozornění na fotografie app, ale také vypne upozornění na sdílené toky fotografií. Pokud nepoužíváte streamy fotografií, vypnutí upozornění je dokonale životaschopným řešením. Chcete-li upozornění na fotky změnit, otevřete aplikaci Nastavení. Přejděte na Oznámení a klepněte na Fotky. Vypněte přepínač "Povolení upozornění".

Vypnout upozornění na paměť

Pokud nechcete zakázat upozornění na fotky, můžete se rozhodnout vypnout upozornění na položky Vzpomínky na fotografie. Otevřete aplikaci Nastavení a přejděte na Oznámení. Klepněte na položku Fotky. Na obrazovce Fotky se zobrazí možnost "Vzpomínky". Klepněte na tlačítko


Jak skenovat QR kód v aplikaci Kamera V iOS 11

Jak skenovat QR kód v aplikaci Kamera V iOS 11

Aplikace Fotoaparát v systému iOS neobdržela hodně pozornosti už několik let. To je navzdory tomu, že Apple každoročně zlepšuje fotoaparát v iPhone, a to bez problémů. V minulosti došlo jen k malým zlepšením, ale nic výjimečně neznatelné. Společnost Apple zaznamenává pouze pozoruhodné přidání do aplikace Fotografie.

(IOS)

Jak vypnout iCloud v iOS 11

Jak vypnout iCloud v iOS 11

Apple změnil způsob, jakým integruje iCloud do iOSu. Před několika lety bylo přihlášení a odhlášení z iCloudu poměrně snadné. Tato volba byla přímo na hlavní obrazovce v aplikaci Nastavení. V systému iOS 11 však bylo vše upraveno. Vaše Apple ID má v aplikaci Nastavení nastavené vlastní preference a iCloud není místo, kde se nachází.

(IOS)