ČIstě My Desktop: Třídit soubory podle typu a přesunout do složky [Mac]


ČIstě My Desktop: Třídit soubory podle typu a přesunout do složky [Mac]

Pokud váš desktop běžně vypadá, jako by někdo hodil ikony na to, mohlo by to znamenat jednu ze dvou věcí; jste buď špatný organizér, nebo jste příliš líní, abyste vyčistili nepořádek na ploše. Může to být i obě tyto věci, ale bez ohledu na to, co vás brání vyčistit nepořádek na obrazovce, potřebuje řešení před tím, než vyčerpáte místa k kliknutí. Clean My Desktop je aplikace Mac to dělá zázraky; analyzuje a třídí všechny soubory a ikony na ploše, kategorizuje je jako aplikace, dokumenty, obrázky, filmy, hudbu, zdrojový kód, složky a aliasy a odděluje je do složek. Všechny složky jsou vytvořeny jako podsložky v libovolném místě podle vašeho výběru.

Při prvním spuštění aplikace se zobrazí dlouhý seznam možností, které jste si zkontrolovali. Ve výchozím nastavení aplikace čistí dokumenty, obrázky, filmy, hudbu a zdrojový kód. Možnosti můžete zkontrolovat nebo zrušit podle vašich potřeb a vyloučit ty položky, které nechcete být ovlivněny. Chcete-li zadat umístění pro uspořádání souborů a složek na pracovní ploše, klepněte na Zvolit složku, a vyberte existující umístění nebo vytvořte novou. Po dokončení kliknutí na tlačítko Vyčistěte My Desktop

Jakmile klepnete na tlačítko, sednete a sledujíte složky, aplikace, soubory, obrázky atd., Přiblížíte se přes plochu, složky. Zobrazí se okno s cílovou složkou a můžete vidět, že v něm jsou vytvořeny další složky.

Po dokončení čištění aplikace se objeví okno s upozorněním, že vyčištění bylo úspěšné. Aplikaci můžete ukončit, otevřít složku, do které byly přesunuty všechny soubory, tj. Složka, kterou jste zadali, nebo operaci zrušit.


Jak zastavit synchronizaci aplikace iTunes pokaždé, když připojujete iPhone

Jak zastavit synchronizaci aplikace iTunes pokaždé, když připojujete iPhone

Když připojíte svůj iPhone k počítači nebo počítači Mac, iTunes se automaticky spustí. Nikdy se neptá, jestli chcete, aby se otevíral při každém připojení telefonu nebo tabletu. Prostě to dělá. Neexistuje žádný zabudovaný způsob, jak to zastavit. Pokud jste na systému Windows, můžete iTunes zastavit, když se připojíte k iPhone nebo iPadu.

(Mac-os-x)

Jak automaticky povolit Nerušit při sdílení obrazovky na ploše [MacOS]

Jak automaticky povolit Nerušit při sdílení obrazovky na ploše [MacOS]

Není nic jako oznámení přerušit schůzku. Schůzky již nejsou omezeny na jednu místnost. Jsou virtuální a existují aplikace určené pro virtuální schůzky a přicházejí s videohovory a nástroji pro sdílení obrazovky. Bohužel tyto nástroje nemají příliš mnoho informací o vašem systému. Tlačítko je aplikace vytvořená speciálně pro tento účel.

(Mac-os-x)