Jak zastavit synchronizaci aplikace iTunes pokaždé, když připojujete iPhone


Jak zastavit synchronizaci aplikace iTunes pokaždé, když připojujete iPhone

Když připojíte svůj iPhone k počítači nebo počítači Mac, iTunes se automaticky spustí. Nikdy se neptá, jestli chcete, aby se otevíral při každém připojení telefonu nebo tabletu. Prostě to dělá. Neexistuje žádný zabudovaný způsob, jak to zastavit. Pokud jste na systému Windows, můžete iTunes zastavit, když se připojíte k iPhone nebo iPadu. To můžete provést odebráním aplikace iTunesHelper z položek Po spuštění. Tento trik funguje skvěle, aby se iTunes nezastavil. Je to docela těžká aplikace a táhne váš systém, zatímco se otevírá. Po spuštění aplikace iTunes začne synchronizovat a zálohovat všechna připojená zařízení. Opět se neptá, jestli chcete zálohovat. Prostě to dělá. Dobrou zprávou je, že můžete synchronizaci iTunes zastavit při každém připojení iPhone.

Synchronizaci iTunes můžete zastavit pokaždé, když připojíte svůj iPhone, ale je to nastavení pro každé zařízení. Můžete jej použít na svůj iPhone, ale pokud máte iPad, toto nastavení nebude trvat. Nastavení musí být aplikováno zvlášť pro každé zařízení, které máte.

Připojte svůj iPhone nebo iPad k počítači nebo počítači Mac. Otevřete aplikaci iTunes. Předvídatelně začne synchronizovat vaše data. Klikněte na ikonu zařízení. Je to v panelu nabídek.

Otevře se souhrnná obrazovka pro vaše zařízení. Ukazuje to naposledy, kdy jste zařízení podpořili, a když to bude dále zkoumat aktualizaci softwaru


Jak automaticky povolit Nerušit při sdílení obrazovky na ploše [MacOS]

Jak automaticky povolit Nerušit při sdílení obrazovky na ploše [MacOS]

Není nic jako oznámení přerušit schůzku. Schůzky již nejsou omezeny na jednu místnost. Jsou virtuální a existují aplikace určené pro virtuální schůzky a přicházejí s videohovory a nástroji pro sdílení obrazovky. Bohužel tyto nástroje nemají příliš mnoho informací o vašem systému. Tlačítko je aplikace vytvořená speciálně pro tento účel.

(Mac-os-x)

Jak exportovat všechny vrstvy v souboru Photoshopu jako obrázky

Jak exportovat všechny vrstvy v souboru Photoshopu jako obrázky

Vrstvy jsou základní funkcí ve Photoshopu. Pokud jste aplikaci skutečně nepoužili, nebo něco podobného, ​​opravdu si nepřejete vrstvy za to, co dělají. V pokročilejší aplikaci, jako je aplikace Photoshop, může jedna vrstva tvořit složitou část konečného obrazu. Samozřejmě můžete mít v jednom souboru aplikace Photoshop více vrstev.

(Mac-os-x)