Jak zabránit automatické aktualizaci na Firefox 57


Jak zabránit automatické aktualizaci na Firefox 57

Firefox 57 Firefox aka Quantum je nyní pryč. Je to rychlejší a uživatelé ji nyní porovnávají s Chrome, který se v průběhu let stal vážným paměťovým hogem. Nový prohlížeč je jistě působivý, ale přichází za cenu; doplňky. Od této verze je několik doplňků již kompatibilní. To znamená, že musíte buď počkat na to, aby vývojáři je aktualizovali, nebo musíte najít alternativu. Pokud se vám k vám nepodaří ani jedna z těchto možností, vaše jediná volba je držet se staré verze Firefoxu, dokud nejsou k dispozici další možnosti. Pokud však spustíte Firefox, pokusí se aktualizovat na nejnovější verzi. Here'e jak zabránit automaticky aktualizaci na Firefox 57 na Windows 10.

Explorer otevřít soubor a zadejte do adresního řádku,

% APPDATA%  Mozilla  Firefox  Profiles 

Uvidíte složky s alfanumerickým názvem, který nemá smysl. Bude skončit v .default. V této složce vyhledejte soubor pref.js.

Otevřete soubor pref.js v programu Poznámkový blok. Vyhledejte následující řádek pomocí funkce Hledat v programu Poznámkový blok.

user_pref ("app.update.enabled", false);

Může být nebo nemusí být v souboru. Pokud tomu tak není, pokračujte a přidejte ji. Uložte změny a Firefox již nebude automaticky aktualizován. Můžete se dostat k upozornění na obrazovce, které vás informuje o tom, že soubor neupravujete, ale nebojte se o něj a přijměte výzvu, když se zobrazí.


Jak vždy otevřít videa YouTube v režimu divadla

Jak vždy otevřít videa YouTube v režimu divadla

YouTube představil divadelní režim před několika lety. Režim Divadlo tlačí doporučená videa pod videopřehrávačem. Samotný videopřehrávač sedí na hezkém černém pozadí. Je to bezpochyby lepší výhled. YouTube bohužel nepamatuje, který režim prohlížení preferujete. Bez ohledu na to, zda jste přihlášeni nebo odhlášeni, služba YouTube bude vždy nastavena na standardní režim prohlížení.

(Web)

Upozornění při Facebooku

Upozornění při Facebooku

Když se vaši přátelé z Facebooku dostanou živě, dostanete oznámení. Se stránkami, které jste si oblíbili, to není stejné. Pokud se vám stránka Facebooku líbí, neuvidíte z ní žádné příspěvky. Facebook stále zobrazuje pouze vybrané příspěvky, aby se zabránilo spamu. Musíte sledovat stránku a dostat upozornění na každou bitku aktivity ze stránky.

(Web)