Jak povolit režim cestování v aplikaci Snapchat a uložit svůj datový plán


Jak povolit režim cestování v aplikaci Snapchat a uložit svůj datový plán

Je univerzální pravdou, že herní aplikace spotřebovávají více výdrže baterie než ostatní aplikace. Totéž platí pro aplikace, které mohou pořizovat fotografie. Pokud se aplikace připojuje k fotoaparátu v telefonu, můžete vsadit cokoli, že bude baterie vybíjet rychleji než ostatní aplikace. To platí i pro mnoho aplikací v sociálních médiích. Aplikace sociálních médií nepřetržitě načítá aktualizace na pozadí. Facebook je známý pro vyčerpání baterie a je to z velké části kvůli své činnosti na pozadí. Existuje podobný případ pro Snapchat. Je to také aplikace pro sociální média, která vyčerpává baterii a vybírá mýtné na šířku pásma. Naštěstí můžete aktivovat cestovní režim v aplikaci Snapchat a uložit váš datový plán z vyčerpání.

Povolit režim cestování v aplikaci Snapchat

Otevřete nástroj Snapchat a klepněte na avatar Bitmoji nebo ikonu duchu vlevo nahoře. Na obrazovce profilu klepněte na ikonu ozubeného kola v pravém horním rohu.

Tím se dostanete k nastavení aplikace Snapchat. Přejděte dolů do části Další služby a klepněte na položku Spravovat. Zde můžete povolit režim cestování v programu Snapchat.

Jak funguje režim cestování?

Přemýšlejte o režimu cestování jako o funkci "klepnout na načtení". Ve výchozím nastavení aplikace Snapchat načte do pozadí příběhy a chaty. Všechny aplikace pro sociální média. Jak iOS i Android vám umožňují selektivně pozastavit aktivity na pozadí pro aplikace, což však vede k horšímu zážitku. Režim jízdy je proto lepším řešením. Nahrát méně těžký obsah, tj. Text. Jakékoli zprávy, které vám budou zaslány, se automaticky načtou, ale pokud se s vámi někdo s vámi podělí, nebude se automaticky stahovat. Budete muset klepnutím na obrázek stáhnout. Totéž platí pro zdroj dat. Budete moci zjistit, které účty mají nové příběhy, ale pokud klepnete na ně, nebudou se načíst.


Jak odložit Facebook nebo osobu na 30 dní

Jak odložit Facebook nebo osobu na 30 dní

Hlavní život, společenské nebo politické události mají tendenci přivádět lidi a stránky Příspěvek na Facebooku častěji. Události mohou dokonce zkreslit příspěvky, které se dělají, takže se nejedná o téma, které vás původně zajímalo, když se vám stránka líbila. Můžete si vždycky nepřekvapit nebo odvolat, nebo nepřátelé lidí a stránek, ale Facebook má lepší řešení; použijte tlačítko snooze.

(Android)

Jak zakázat přidání ikony aplikace na domovskou obrazovku pro nové aplikace V Androidu

Jak zakázat přidání ikony aplikace na domovskou obrazovku pro nové aplikace V Androidu

Existuje velmi viditelný a funkční rozdíl způsob Android a iOS funguje. V systému Android máte zásuvku pro aplikace, kde se zobrazí každá aplikace nainstalovaná v telefonu. Můžete přidat k domovské obrazovce zástupce vašich oblíbených aplikací. Uživatelé Androidu jsou spíše nadšeni, že modifikují vzhled svých domovských obrazovek.

(Android)