ClipX: Správce schránky, která ušetří T0 500 klipů v relaci [Mac]


ClipX: Správce schránky, která ušetří T0 500 klipů v relaci [Mac]

Nedávno jsme se zabývali mnoha manažery schránky a všichni mají jediný účel. rozšířit funkcionalitu výchozí schránky. ClipX je aplikace Mac, která je poněkud podobná, protože je jako bezpečnostní síť pro vše, co kopírujete do schránky. Aplikace se nenápadně nachází v panelu Systémové nabídky a zaznamenává veškerý text, který zkopírujete do schránky počítače Mac. Text můžete běžně kopírovat a vkládat a v případě, že potřebujete znovu použít dříve kopírovaný úryvek, můžete tuto aplikaci navštívit a procházet ji. Aplikace uloží až 500 klipů v pořadí, v jakém byly zkopírovány.

Aplikace nemá žádnou speciální funkci, o které byste měli vědět; můžete i nadále používat schránku pomocí funkcí Command + V a Command + C nebo z kontextového menu pravým tlačítkem myši, jako obvykle. Jak bylo uvedeno, tato aplikace je záchranná síť pro vše, co kopírujete do schránky. Při kopírování textových úryvků jsou všechny uloženy do této aplikace. Dokud je aplikace spuštěna, bude i nadále ukládat historii schránky. Historii můžete vyvolat kliknutím na ikonu aplikace v panelu systémových nabídek a výběrem položky Zobrazit klipy .

Chcete-li vybrat, kolik textových klipů aplikace uloží, přejděte na předvolby, posuňte posuvník, dokud se nezobrazí požadovaný počet klipů, které chcete uložit, a klepněte na tlačítko Uložit předvolby.

Chcete-li vymazat veškerý text uložený do aplikace, klepněte na Vymazat klipart Bar. Možná vás zajímá, jestli aplikace ukládá pouze text schránky pro danou relaci, jaký je důvod pro její použití místo jiných správců schránky? Vzhledem k tomu, že tato aplikace neukládá text více než aktuální relace, znamená to, že se nebudete muset vrátit a vyčistit. Navíc to skutečně odráží, jak schéma skutečně funguje, protože i nativní schránka na Macu neukládá text za jednu relaci. Chcete-li kopírovat klip, jednoduše ji vyberte ze seznamu videoklipů (vyberte Zobrazit klipy , když kliknete na ikonu aplikace na liště nabídek) a je připraven k vkládání.


Jak zastavit synchronizaci aplikace iTunes pokaždé, když připojujete iPhone

Jak zastavit synchronizaci aplikace iTunes pokaždé, když připojujete iPhone

Když připojíte svůj iPhone k počítači nebo počítači Mac, iTunes se automaticky spustí. Nikdy se neptá, jestli chcete, aby se otevíral při každém připojení telefonu nebo tabletu. Prostě to dělá. Neexistuje žádný zabudovaný způsob, jak to zastavit. Pokud jste na systému Windows, můžete iTunes zastavit, když se připojíte k iPhone nebo iPadu.

(Mac-os-x)

Jak automaticky povolit Nerušit při sdílení obrazovky na ploše [MacOS]

Jak automaticky povolit Nerušit při sdílení obrazovky na ploše [MacOS]

Není nic jako oznámení přerušit schůzku. Schůzky již nejsou omezeny na jednu místnost. Jsou virtuální a existují aplikace určené pro virtuální schůzky a přicházejí s videohovory a nástroji pro sdílení obrazovky. Bohužel tyto nástroje nemají příliš mnoho informací o vašem systému. Tlačítko je aplikace vytvořená speciálně pro tento účel.

(Mac-os-x)