Zablokujte, co mají rádi vaši přátelé a vidět pouze to, co sdílejí ve vašem Facebooku Newsfeed


Zablokujte, co mají rádi vaši přátelé a vidět pouze to, co sdílejí ve vašem Facebooku Newsfeed

. Váš zdroj Facebooku se skládá ze dvou typů aktivit; likes a akcie. Každá kamarádka a každá stránka, kterou budete sledovat, mohou kliknout na tlačítko "Podobně jako" pod příspěvkem a pokud se tak stane, zobrazí se jako aktivita ve vašem Newsfeedu. Stejně tak stránky a lidé mohou sdílet odkazy, fotky a videa a také se objeví ve vašem Newsfeedu. Rozdíl mezi těmito dvěma je, že cokoli, co je pro vás příhodná, je pro vás něco přítele nebo stránky, které sledujete. Líbí se mi, ne tak moc. Nepotřebujete vědět, jestli váš přítel má rád koktejl pro kočky a to, co vás zajímá výhradně, je to, co sdílí. Přátelé Feed jsou dostupné pro Chrome i Safari, Líbí se vám přátelé i stránky, které sledujete, a pouze to, co sdílejí, se zobrazí ve vašem zdroji.

Nainstalujte zdroj přátel a otevřete soubor Newsfeed. Pokud již máte Facebook otevřený, obnovte jej, aby se rozšíření dotklo. Ve výchozím nastavení se rozšíření skrývá 'Likes', nicméně pokud přejdete na volby rozšíření, můžete zvolit 'Fade out' příspěvky namísto jejich úplného skrytí.

Rozšíření funguje za předpokladu, t se zajímáte o to, jaké místa, stránky, fotky, videa nebo příběhy mají přátelé nebo stránka, která se vám líbí. Také se skrývá / ztrácí, když je váš přítel označen na fotografii někým, kdo není společným přítelem. Jedná se o jeden z nejrychlejších způsobů, jak vyčistit newsfeed a odstranit nepodstatnou aktivitu, o kterou nemáte zájem.

Instalace zdroje přátel


Ztlumení záložek v prohlížeči Chrome 64 a výše

Ztlumení záložek v prohlížeči Chrome 64 a výše

V prohlížeči Chrome můžete vypnout kartu. Je to poměrně užitečná funkce, kterou Google chvíli přidal zpět, který vám umožnil ztlumit veškerý zvuk na kartě. Jakmile je karta ztlumena, můžete načíst libovolné webové stránky, které chcete, a také se ztlumí. Tato funkce má některé nevýhody; to není specifické pro doménu a ztlumení trvá jen tak dlouho, dokud je karta otevřená.

(Web)

Zobrazení a odstranění historie služby Netflix

Zobrazení a odstranění historie služby Netflix

Netflix omezuje počet obrazov, které můžete současně sledovat. To je děláno tak, aby lidé, kteří sdílejí účet Netflix, jej nesdíleli příliš mnoho lidí. Pokud Netflix umožnil uživatelům sledovat neomezený počet obrazov, pravděpodobně by existoval pouze jeden účet Netflix na rodinu, rozšířený a okamžitý.

(Web)