Blinq přemění váš počítač nebo Mac do serveru pro sdílení fotografií


Blinq přemění váš počítač nebo Mac do serveru pro sdílení fotografií

Pokud hledáte rychlé řešení pro sdílení fotografií s přáteli a kolegy, budete rádi Blinq . Jedná se o brilantní aplikaci s jedním kliknutím, která umožňuje sdílení obrázků uložených v počítači, aniž byste je museli nahrát na libovolný zprostředkovatelský server. Samotný počítač (ať už systém Windows nebo Mac) funguje jako server, a proto nemusíte ručně nahrávat fotografie do libovolného místa na webu. Aplikace je snadno konfigurovatelná. Vše, co potřebujete, je specifikovat složky kolekce fotografií, které chcete synchronizovat s vaším účtem Blinq a udělit přístup ke svému přáním Sdílet za účelem sdílení sbírky fotografií. Webové rozhraní nabízí elegantní prohlížeč obrázků s navigačními ovládacími prvky, díky nimž můžete snadno procházet sdílené obrázky a složky. Pomocí aplikace iOS můžete okamžitě zobrazit sdílené fotografie ve vašem zařízení iDevice, aniž byste museli procházet sdílená místa.

Webový klient systému Windows vám umožňuje vytvořit nový uživatelský účet. Po spuštění aplikace vyberte možnost nového účtu a zadejte Uživatelské jméno, E-mail a Heslo a stiskněte tlačítko Vytvořit účet . v

název Blinq . Vzhledem k tomu, že můžete propojit více počítačů s jedním uživatelským účtem, můžete identifikovat každý počítač se samostatným jménem. Klepnutím na tlačítko Další se ukončí průvodce nastavením.


Jak uložit fotky do souborů v aplikaci iOS 11

Jak uložit fotky do souborů v aplikaci iOS 11

Aplikace Files je nový přírůstek do iOS 11. Není to úplně aplikace pro prohlížení souborů, kterou získáte v systému Android, ale je to něco. Je to jedno z těch několika nových doplňků, které budou k dispozici ve všech podporovaných zařízeních. Umožňuje zobrazit všechny soubory ve vašich cloudových jednotkách a dokonce i v telefonu.

(IOS)

Jak vypnout iCloud v iOS 11

Jak vypnout iCloud v iOS 11

Apple změnil způsob, jakým integruje iCloud do iOSu. Před několika lety bylo přihlášení a odhlášení z iCloudu poměrně snadné. Tato volba byla přímo na hlavní obrazovce v aplikaci Nastavení. V systému iOS 11 však bylo vše upraveno. Vaše Apple ID má v aplikaci Nastavení nastavené vlastní preference a iCloud není místo, kde se nachází.

(IOS)