Jak odeslat zprávy se samočinnou destrukcí na Viber


Jak odeslat zprávy se samočinnou destrukcí na Viber

Samodrušující zprávy se rychle stávají populární funkcí aplikací pro zasílání zpráv. Vlastnost původně pocházela z Snapchatu. Zprávy aplikace Messaging od té doby obsahovaly stejnou funkci nebo její variantu. Viber je nejnovější aplikace pro získání funkce samorozdělení. Funkce funguje pouze pro fotografie a videa. Zde je návod, jak můžete odeslat vlastní zprávy na Viber.

Ujistěte se, že používáte nejnovější verzi Viber. Musíte být spuštěn v 6.6.0 na iOS a v 6.6.0.888 na Android.

Otevřít Viber a klepnutím na obrázek nebo ikonu fotoaparátu odeslat fotografii nebo video. Po výběru se v horní části vedle textového nástroje zobrazí malá ikona stopky. Klepněte na něj a vyberte, jak dlouho má být obrázek nebo video zobrazeny po jeho otevření. Můžete jej nastavit na 1, 3, 7 a 10 sekund. Obrázky a videa, která jsou nastavena na vlastní destrukci, budou mít na sobě ikonu stopky.

Váš příjemce nevidí náhled obrázku. Místo toho se zpráva se samorozvitením zobrazí jako rámeček s písmenem "Wink". Příjemce otevře obrázek klepnutím na toto pole. Jakmile se obraz otevře, časovač se spustí v pravém horním rohu, aby se dozvěděli, jak dlouho musí zprávu zobrazit.


Jak spustit aplikaci z rychlých nastavení [Android]

Jak spustit aplikaci z rychlých nastavení [Android]

Stínování upozornění v systému Android obsahuje dlaždice pro přepínání rychlých nastavení. Android nemá vestavěný nástroj pro vytváření vlastních dlaždice, ačkoli jsou pro tento účel dostupné aplikace. Přepínače se zpravidla připojí k nastavení systému, jako je přepínač Bluetooth nebo WiFi v telefonu.

(Android)

Jak spravovat přesnost polohy v systému Android

Jak spravovat přesnost polohy v systému Android

Umístění představuje privilegované informace, které aplikace vyhledávají na smartphonech. Některé aplikace, například Google Maps, ji potřebují k fungování. Jiné aplikace, jako je Facebook, ve skutečnosti nepotřebují, aby vykonávaly své základní funkce. Na iOS i Android můžete omezit přístup k lokalitám k aplikacím.

(Android)