Jak odložit Facebook nebo osobu na 30 dní


Jak odložit Facebook nebo osobu na 30 dní

Hlavní život, společenské nebo politické události mají tendenci přivádět lidi a stránky Příspěvek na Facebooku častěji. Události mohou dokonce zkreslit příspěvky, které se dělají, takže se nejedná o téma, které vás původně zajímalo, když se vám stránka líbila. Můžete si vždycky nepřekvapit nebo odvolat, nebo nepřátelé lidí a stránek, ale Facebook má lepší řešení; použijte tlačítko snooze. K uživatelům Facebooku je k dispozici nová funkce, která vám umožní odložit stránku nebo osobu na Facebooku po dobu 30 dní. Pokud budete chtít, můžete ukončit snooze období dříve, ale nejsou k dispozici žádné možnosti přizpůsobení, jak dlouho může být doba odložení.

Snooze - Facebook Web můžete odložit od webových stránek Facebooku a Facebooku.

Přejděte na domovskou kartu na Facebooku a procházejte krmením. Když něco vidíte od přítele nebo stránky, která vás nechce slyšet po dobu 30 dní, klikněte na malou rozbalovací šipku vedle příspěvku. Uvidíte novou možnost Snooze pro 30 dní. Klikněte na něj. Pokud je to nehoda, můžete okamžitě zrušit akci.

End Snooze - Facebook Web

Období snooze se automaticky ukončí po uplynutí 30 dní, avšak pokud budete chtít, můžete vždy ukončit snooze. Chcete-li to provést, navštivte stránku nebo profil, který jste odložili. Zobrazí se tlačítko Odložené. Klepněte na něj a vyberte možnost "Konec odložení". Řekne vám, kolik dní zbývá, než skončí snooze.


Jak udržet váš telefon odemčený doma [Android]

Jak udržet váš telefon odemčený doma [Android]

Nositelná zařízení se stávají poměrně častými. Současná řada sledovačů aktivit a smartwatchů není levná. Pravděpodobně najdete Xiaomi super tracker sledování aktivity, ale pokud hledáte něco od společností Apple, Samsung, LG nebo dokonce od společnosti Nokia, snadno se díváte na třímístný cenový bod.

(Android)

Jak zabránit někomu, aby si prohlížel příběh Instagram

Jak zabránit někomu, aby si prohlížel příběh Instagram

Příběhy Instagram jsou tvořeny výhradně fotografiemi, které fotografujete s sebou. Fotografie z vaší kamery nelze vybrat a přidat je do příběhu Instagram. Tato funkce je klon Snapchatu, který vás povzbuzuje, abyste sdíleli okamžiky, když se to stalo. Jedinou alternativou je žít na Instagram a vysílat vše, co se stane.

(Android)