Jak sdílet Skype Highlights AKA Skype Story


Jak sdílet Skype Highlights AKA Skype Story

Aplikace sociálních médií, které kopírují Snapchatovy příběhy, je stále starší. Chcete-li změnit věci, je to aplikace zaměřená na produktivitu prostřednictvím videohovoru Skype, která nyní kopíruje příběhy Snapchat. Společnost Skype na začátku tohoto měsíce oznámila, že představí novou funkci, která zněla podezřele jako příběhy. Tato funkce je nyní v Androidu a je to skutečně klon příběhu Snapchat. Nová funkce se nazývá upozornění na Skype. Neexistuje žádný jiný způsob, jak to popsat jinak než nazývat jej jako 'Story', protože jsme všichni společně vznášeli při této aktualizaci.

Sdílení Skype Highlights

Chcete-li sdílet upozornění Skype, musíte aktualizovat aplikaci Skype na Nejnovější verze. Aktualizace v síti iOS zatím není k dispozici. Aplikace má nové uživatelské rozhraní. Je rozdělen na tři karty a jedna karta je věnována zvýraznění.

Chcete-li sdílet zvýraznění, klepněte na znaménko plus vlevo nahoře. Z menu, které se objeví, klepněte na Nové zvýraznění

. Fotoaparát se otevře, abyste mohli pořídit fotografii. Můžete fotografovat s přední i zadní kamerou. Pokud nechcete fotografovat, můžete si vybrat jednu ze svých fotografií. Můžete přidat text, několik samolepek a kreslit na zvýraznění. Klepněte na Odeslat, chcete-li je sdílet.


Jak přidat záložku do záložek ve Firefoxu Android

Jak přidat záložku do záložek ve Firefoxu Android

Existují dva způsoby, jak zavřít kartu v aplikaci Firefox pro Android. Chcete-li zavřít kartu, musíte klepnout na ikonu karet v pravém horním rohu. Tím se dostanete do víceúčelového zobrazení, kde můžete otevřít novou kartu a zobrazit všechny aktuální karty. Zde je každá otevřená karta znázorněna jako malé okno s tlačítkem zavření.

(Android)

Jak vypnout Facebook WiFi a proč byste jej neměli používat

Jak vypnout Facebook WiFi a proč byste jej neměli používat

Facebook se zdá být na cestě, Velký bratr. Má novou funkci, která vám říká, kdy jsou k dispozici veřejné sítě Wifi a kde. Oznámení vám oznámí, kdy je dostupná veřejná síť "v blízkosti", a požádá vás, abyste povolili jeho funkci WiFi. Chcete-li vám tyto veřejné sítě zobrazit, požádá vás Facebook o použití vaší polohy i v případě, že aplikaci nepoužíváte.

(Android)