Jak skrýt aplikace Google Search v Androidu


Jak skrýt aplikace Google Search v Androidu

Vyhrazená aplikace Google Search v systému Android byla upgradována. Nyní může vyhledávat vaše aplikace, stejně jako internet. Tato funkce je podobná vyhledávání Spotlight v iOSu. Aplikace Vyhledávání Google má nyní vyhrazenou kartu nazvanou 'V aplikacích' a všechny odpovídající výsledky z aplikací nainstalovaných v telefonu se zobrazují na této kartě. Jedna z mnoha aplikací, které Google Search může prohlížet, je aplikace Lidé v telefonu. Můžete jej použít k vyhledání podrobností o kontaktu. Chcete-li skrýt aplikace ze služby Vyhledávání Google, musíte zrušit přístup. Zde je postup.

Otevřete aplikaci Vyhledávání Google. Můžete to udělat z ikony aplikace Vyhledávání Google na domovské obrazovce nebo v zásuvce aplikace, nebo můžete prostě posunout doprava.

Klepnutím na ikonu hamburger vlevo nahoře vyberte Nastavení z navigačního zásobníku. Na obrazovce Nastavení klepněte na položku 'V aplikacích'. Na obrazovce Aplikace zrušte přístup k aplikacím, u kterých nechcete hledat vyhledávání Google.

Oprávnění "Aplikace" umožňuje službě Vyhledávání Google najít aplikace nainstalované v zařízení. Pokud máte příliš mnoho aplikací, Vyhledávání Google je snadný způsob, jak je najít a otevřít.


Jak povolit režim duchů v aplikaci Snapchat

Jak povolit režim duchů v aplikaci Snapchat

Snapchat vždy udělal něco jedinečného s umístěním. Používá vaši polohu, aby vám poskytla skvělé filtry pro vaše příběhy. Snapchat nyní přidal novou funkci, která vám umožní zobrazit příběhy vašich přátel podle místa. Ve výchozím nastavení jsou všechny vaše příběhy označeny geografickou značkou. Pokud je příběh oblíbený, objeví se na mapě.

(Android)

Jak zakázat mé galaxie Widget Upozornění na telefonu Samsung

Jak zakázat mé galaxie Widget Upozornění na telefonu Samsung

Samsung nemá kluk s bloatware. Průměrné přístroje Samsung s nízkým až středním rozsahem Samsung přicházejí s aplikací Samsung, která odpovídá téměř každé aplikaci Google, kterou Android dodává. Je to v pořádku, pokud je chcete používat, ale výrobce předpokládá, že děláte a chcete je tlačit k uživatelům.

(Android)