Jak povolit upozornění pro všechny tweety o účet Twitter


Jak povolit upozornění pro všechny tweety o účet Twitter

Pokud povolíte oznámení pro aplikaci Twitter, bude vás upozorňovat, když vás někdo zmiňuje v tweetu nebo v oblíbených nebo opakovaně něco, co jste na webu Tweeted. Bude to také příležitostně informovat o tom, kdy několik účtů se týká stejné věci. Doposud aplikace Twitter nedovoluje sledovat a přijímat upozornění na všechny tweety související s určitým hashtagem. Skvělá věc, o Twitteru však je, že události nejmenšího rozsahu se často budou věnovat Twitter účty mluvit o nich. Pro událost jakéhokoli významu budou zpravodajské účty na Twitteru pravděpodobné. Chcete-li být upozorněni na všechny a všechny tweety odeslané konkrétním účtem Twitter, můžete povolit upozornění, která jsou pro ně speciálně určena. Zde je návod.

Na iOS i Android otevřete aplikaci Twitter a přejděte na účet, pro který chcete povolit oznámení. Ujistěte se, že sledujete tento účet. Vedle tlačítka "Následující" uvidíte malé tlačítko se zvonem a znaménkem plus. Klepněte na něj a zobrazí se nabídka s dotazem, jaký typ tweety chcete upozornit.

Existují dva typy tweety, které můžete dostat upozornění; všechny z tohoto konkrétního účtu nebo pouze ty, které obsahují živé video.

Jakmile je aktivována, aplikace Twitter vás upozorní pokaždé, když účet něco napíše. Měli bychom vás upozornit, že pokud je účet mimořádně aktivní, můžete skončit s upozorněními, která často osvětlují obrazovku a mohou vás v práci rušit.


Jak zakázat mé galaxie Widget Upozornění na telefonu Samsung

Jak zakázat mé galaxie Widget Upozornění na telefonu Samsung

Samsung nemá kluk s bloatware. Průměrné přístroje Samsung s nízkým až středním rozsahem Samsung přicházejí s aplikací Samsung, která odpovídá téměř každé aplikaci Google, kterou Android dodává. Je to v pořádku, pokud je chcete používat, ale výrobce předpokládá, že děláte a chcete je tlačit k uživatelům.

(Android)

Jak se vydat Live On Instagram

Jak se vydat Live On Instagram

Instagram představil živý vysílání již před nějakou dobou. Společnost je postupně rozšiřuje na uživatele po celém světě. Někteří uživatelé dostali funkci dříve než ostatní a rozjíždění stále probíhá. Tato funkce je klonem Periscope, ale na rozdíl od Periscope, vaše vysílání může být zobrazeno tak dlouho, dokud žijete na Instagramu.

(Android)