Jak zabránit někomu, aby si prohlížel příběh Instagram


Jak zabránit někomu, aby si prohlížel příběh Instagram

Příběhy Instagram jsou tvořeny výhradně fotografiemi, které fotografujete s sebou. Fotografie z vaší kamery nelze vybrat a přidat je do příběhu Instagram. Tato funkce je klon Snapchatu, který vás povzbuzuje, abyste sdíleli okamžiky, když se to stalo. Jedinou alternativou je žít na Instagram a vysílat vše, co se stane. Funkce, která je to, to je někdy není skvělý nápad sdílet příběh se všemi vašimi stoupenci Instagram. Dobrou zprávou je, že můžete zabránit sledování příběhu Instagram Story, aniž byste je zablokovali. Zde je to, co musíte udělat.

Existují dva způsoby, jak zabránit někomu, aby si prohlížel příběh Instagram. Jsou to v podstatě různé kroky, které vás vedou ke stejné obrazovce nastavení.

Z příběhu Instagram Story

Pokud máte v současné době příběh o vašem účtu Instagram, přejděte na něj. Klepnutím na vlastní obrázek profilu v horní části klepnutí na domovský zdroj klepněte. Zde můžete vidět svůj příběh. Klepněte na tlačítko přetečení v dolní části obrazovky. Otevře se nabídka s možností "Nastavení příběhu". Klepněte na něj.

Na obrazovce Nastavení příběhu klepněte na možnost "Skrýt příběh od". Přepnete se na obrazovku s každým sledovatelem, který máte k aplikaci Instagram. Vyberte ty, ze kterých chcete svůj příběh skrýt, a vy jste hotovi.


Jak sdílet den ve službě Facebook Messenger

Jak sdílet den ve službě Facebook Messenger

Facebook kopíruje příběhy Snapchat a integruje funkci do každé aplikace, kterou vlastní. To se děje a nedochází k zastavení. Před pouhými týdny přinesla aktualizace Whatsapp Snapchat-story příběh jako aplikace pro zasílání zpráv. Nyní je Facebook Messenger v procesu získávání podobné funkce. Tato nová funkce se nazývá den Messenger.

(Android)

Použití zámku AF / AE v aplikaci Google Fotoaparát v systému Android

Použití zámku AF / AE v aplikaci Google Fotoaparát v systému Android

Google Camera jako většina aplikací pro fotoaparáty má zámek AF / AE Vlastnosti. Tato funkce umožňuje automatické zablokování expozice blesku. Pokud máte k dispozici fotoaparát DSLR, pravděpodobně obsahuje toto tlačítko pro toto nastavení. Telefonní kamera není srovnatelná s DSLR, ale pracuje na stejném principu.

(Android)