Ballloon: Uložení článků, obrázků a PDF do Dropboxu nebo do Disku Google [Chrome]


Ballloon: Uložení článků, obrázků a PDF do Dropboxu nebo do Disku Google [Chrome]

Na webu nebylo nikdy nedostatek nových věcí. Ale největším problémem je držet krok s věcmi, které si opravdu chcete vzpomenout. Je tak snadné objevit něco zajímavého, jen na to zapomenout a nikdy ji nenajdeš. Naštěstí služby pro ukládání cloud jako Google Drive a Dropbox nám pomáhají ukládat obsah online a rychleji a jednodušeji k němu přistupovat. Ballloon je šikovný malý příponář Chrome, jehož cílem je poskytnout vám možnost snadno ukládat web odkazy, obrázky a soubory PDF do výše uvedených cloudových služeb a rychle je najděte, a to bez nutnosti zaberat více místa na vašem počítači.

Používání programu Balllloon buď pomocí Dropbox nebo Google Drive je opravdu jednoduché a přímočaré. Po instalaci z Internetového obchodu Chrome stačí kliknout na ikonu Omnibar Ballloon a poté na tlačítko "Přihlásit se pomocí služby Google" bez ohledu na to, kterou službu chcete použít.

Po přihlášení je dalším krokem přihlášení k podpoře cloudové služby. Po opětovném kliknutí na ikonu Omnibar můžete klepnutím na tlačítko Dropbox nebo na Disk Google požádat o autorizaci aplikace pro přístup ke každému účtu.


Jak povolit podokno náhledu v Gmailu

Jak povolit podokno náhledu v Gmailu

MS Outlook a aplikace Mail v systému Windows 10 mají něco společného; podokno náhledu. UI má tři sloupce; doručená pošta / složky, e-maily v doručené poště a podokno náhledu. Když vyberete e-mail ze seznamu e-mailů, zobrazí se vám náhled v podokně náhledu. Mnoho desktopových e-mailových klientů má toto uživatelské rozhraní.

(Web)

Jak odebrat aplikaci nebo službu z vašeho Facebook účtu

Jak odebrat aplikaci nebo službu z vašeho Facebook účtu

Váš Facebook účet není pouze sociální účet. Je to on-line identifikační kód podobný účtu Google. Nastal čas, kdy vývojáři aplikací a služeb požádali uživatele, aby se s nimi zaregistrovali. Nejen že to znamenalo delší proces na palubě, ale také to znamená, že uživatelé měli více účtů, aby sledovali a pamatovali více hesel.

(Web)