Addappt se připojí na Android; Synchronizace kontaktních informací se svými přáteli


Addappt se připojí na Android; Synchronizace kontaktních informací se svými přáteli

Většina z nás považuje za samozřejmé, že náš adresář je synchronizován přímo s naším e-mailovým účtem. A zatímco to funguje dobře pro získávání stejných informací na více zařízeních, často se setkáváme s situacemi, kdy jeden z našich přátel nebo spolupracovníků mění nebo aktualizuje své informace. Možná, že nyní používají jiný e-mail, nebo možná dostanou nové číslo? Uživatelé zařízení Android mohou nyní automaticky vyměňovat aktuální kontaktní informace s lidmi v seznamu kontaktů s nejnovějšími aplikacemi Addappt , které jsou k dispozici zdarma v Obchodě Google Play. Nejdříve se v aplikaci iOS před rokem uvolnilo, Addappt je jednoduchá aplikace, která soukromě synchronizuje vaše kontakty se svými přáteli. Při otáčení můžete oba mít stejné kontaktní informace o sobě

Akin na svůj protějšek iOS, Addappt pro Android spoléhá na kontaktní údaje, která jsou již uložena v zařízení. Při prvním spuštění aplikace musíte nejprve zaregistrovat a ověřit účet u služby prostřednictvím e-mailu. Použitá ověřovací e-mailová adresa musí být stejná, aby synchronizovala kontakty na vašem zařízení Android, jinak se vaši přátelé nezobrazí žádné změny vašich informací.

Kdykoli aktualizujete informace ve vlastní vizitce, lidé ve vašem kontaktu seznam také vidí změny. Podobně, když váš přítel, který používá Addappt, provede změny na své e-mailové adrese, osobní adresu, webové stránky atd., Jejich informace jsou rovněž aktualizovány ve vašem zařízení.

Společnost tvrdí, že jakékoli informace ve vašem seznamu kontaktů zůstávají soukromé a bezpečné, a že žádný z nich není v žádném případě na svých serverech. Zatímco mnozí by tvrdili, že důvěřují tomuto tvrzení, věřím tomu, co stojí za to. Aplikace také usnadní odesílání skupinových textů, e-mailů a fotografií do kontaktů. Můžete pozvat uživatele do seznamu kontaktů, kteří nepoužívají službu Addappt, a to zasláním e-mailu s pozvánkami z aplikace. Při procházení seznamu kontaktů klepnutím na jméno se otevře úplná karta kontaktu zobrazující jejich zobrazovaný obrázek a veškeré kontaktní údaje uložené ve vašem zařízení.


Jak zabránit někomu, aby si prohlížel příběh Instagram

Jak zabránit někomu, aby si prohlížel příběh Instagram

Příběhy Instagram jsou tvořeny výhradně fotografiemi, které fotografujete s sebou. Fotografie z vaší kamery nelze vybrat a přidat je do příběhu Instagram. Tato funkce je klon Snapchatu, který vás povzbuzuje, abyste sdíleli okamžiky, když se to stalo. Jedinou alternativou je žít na Instagram a vysílat vše, co se stane.

(Android)

Jak používat službu Twitter Tweet Téma

Jak používat službu Twitter Tweet Téma

Před několika měsíci změnila služba Twitter změny odpovědí na vaší časové ose. Přidala vizuální značku do uživatelského rozhraní, která se zdála, jako by všechny tweety, které byly odpovědí na tweet, byly "připojeny". To se stalo Twitter Threads, kde uživatelé odpověděli na své vlastní tweety, aby mluvili o něčem, co se nemohlo vejít do 140 znaků.

(Android)